SkiGroup

Born out of a passion for snow

Vi forener mennesker, der har en passion for ski, i jagten på øjeblikke af triumfer og mindeværdige oplevelser i sneen. For os handler det kun om sne og ski. Sådan har det været lige fra begyndelsen. Alt er inspireret af vores kærlighed til sneen.

SGs rejseoplevelsen underbygges af:

  •  passionerede og skikompetente SG medarbejdere og rejsebureauer
  •  enestående skirejsemål
  •  kvalitetsbevidste transport- og hoteludbydere
  •  kompetente udbyder af skiudstyr
  •  kompetente skiskoler
  •  et trygt forsikringsselskab
  •  de bedste og mest ansvarsbevidste guider gennem vore rejsebureauer

I samarbejdet med gæster, rejsebureauer og samarbejdspartnere, lægger vi vægt på nærhed, kvalitet og personlig kontakt. Vi vil gerne investere tid i at lære vores samarbejdspartnere at kende og på at få et solidt produktkendskab, der sikrer vores gæster en rejseoplevelse ud over det sædvanlige.

Mission, Vision & Værdier

 

 

 

 

Sikkerhed og beredskab

 

 

Ansvarlighed ligger dybt funderet i vores værdier! Derfor sætter SG sikkerhed på rejsen højere end noget andet. Det ligger ikke kun i vores genér, det er også en vigtig del af vores partnerskabskoncept. Derfor stiller vi også krav til vores udvalgte samarbejdspartnere, såsom flyselskab, busselskab, skiskoler, skiudstyrsleverandører, hoteller m.m. om, at de skal leve op til de sikkerhedskrav, der lovformeligt gør sig gældende i forhold til industriens krav og regler.

Vi ligger stor vægt på det forbyggende arbejde, for at sikre tryghed og sikkerhed for gæsterne. Bl.a. har rejsebureauerne ”natteguider” i Bad Gastein, en alkoholpolitik og en service/nødtelefon, som gæsterne kan anvende 24 timer i døgnet. Vi fraråder også gæster off-piste skiløb, medmindre man har en lokalkendt og erfaren bjergguide med sig på turen. Ovenstående forhold er alle et udtryk for forbyggende arbejde, som er en del af vores fokus på sikkerhed.

Skulle der ske noget uforudset har SG en professionel og velgennemtænkt beredskabsplan, der omgående træder i kraft og som straks involverer alle relevante medarbejdere. 

Vores Rejsebureauer | SkiGroup

 

SkiGroup består af 3 skirejsebureauer, som hver år sender skiglade gæster på ferie i Norge, Sverige, Tyskland, Østrig, Italien og Schweiz.

Kombinationen af de 3 brands gør vores tilpasningsevne utrolig høj overfor den bredde befolkning. Om det er unge mennesker, skoleklasser, børnefamilier, pensionister eller den årlige firmatur, så kan vi håndtere alle rejseformer og gør altid vores bedste til at give alle gæster den bedste behandling og uforglemmelige skiferier. 

Du kan læse mere om vores 2 største brands i Skigroup herunder.

 

Højmark Rejser forener mennesker, der har en passion for ski, i jagten på øjeblikke af triumfer og mindeværdige oplevelser i sneen. Det er i fællesskab, at du som gæst får de mest unikke øjeblikke og fantastiske  oplevelser – men det er individuelt, at du mærker frosten i næseborene, presser kanten af skiene ind mod den nypræparerede piste og det er alene, du må rejse dig, når du bliver for overmodig og tumler rundt i sneen, alt imens dine rejsekammerater, familien eller kæresten griner højlydt af dig. Det er disse oplevelser, der gør skiferien uforglemmelig og grunden til, at Højmark Rejser kan sende snehungrende danskere på skiferie år efter år.

Højmark Rejser hylder forskelligheden og individualiteten. Nogle skirejsemål er bedst til børnefamilier og begyndere. Nogle er bedst til udfordrende sorte pister. Til aftenskiløb. Skisafari. Wellness. Shopping. Korte ture. Afterski. Venskaber. Unikke øjeblikke med familien. Og alt muligt andet. Højmark Rejser tilgodeser alle tænkelige behov, og vil gerne udfordres, hvis der dukker helt specielle ønsker op. Kort sagt kan man forvente en skiferie i særklasse.

Med Højmark Rejsers TRYGHEDSGARANTI, syv koncepthoteller og Elliot børnekonceptet –  er målet år efter år at give alle gæster, store som små, en oplevelse, en kvalitet, et serviceniveau og et guide team i absolut særklasse. Med i alt 13 rejsemål og Danmarks største bus- og flyprogram, samt over 25 års erfaring i at skabe oplevelser i særklasse, vil Højmark Rejser altid gøre det absolut bedste for, at den næste skiferie igen bliver uforglemmelig!

Hvis du vil vide mere om Højmark, kan du gøre det på www.hojmark.dk

 

Lion Alpin ved at skiløb er en unik oplevelse. Tillad naturens kræfter at tage fat i dig og få dig til at glide ned gennem det hvide landskab. At føle vinden mod kinderne og rytmisk svinge fra side til side i skønne carvingsving. Med trætte ben og røde kinder at nyde en kop rygende varm chokolade i selskab med dem, du elsker. At krybe ned under en varm dyne og sove godt om natten.

Lion Alpin er nu bedre rustede end nogensinde før til at sikre din bedste skiferie. Deres syv koncept hoteller i Østrig; Hotel Planai i Schladming og Grafenberg Resort i Wagrain som er designet ud fra mange års erfaringer med skandinaviske skiløberes ønsker og krav. De ved, at deres gæster har høje forventninger. Alle som rejser med Lion Alpin, ønsker, at skiferien skal være perfekt. Det er et stort ansvar, som de gerne tager på sig. Derfor formidler de dig komplette pakkerejser med alt inkluderet, inklusive tryghed og omtanke. De er med dig hele vejen, fra lufthavnen hjemme i Sverige til de snedækkede tinder i Alperne. Deres uddannede guider er passionerede skiløbere. Med deres engagement og  lokalkendskab vil de gøre alt for at give dig oplevelser, som du ikke kan få på egen hånd.

Derfor tør Lion Alpin at påstå, at de kan tilbyde dig en skioplevelse ud over det sædvanlige.

Hvis du vil vide mere om Lion alpin, kan du gøre det på www.lionalpin.se