Born out of a
passion for snow

Det hele startede med to unge skientusiaster med en mission:

 

At få så meget tid med sne under fødderne som muligt! Så de to unge studerende Lars og Anders begyndte at arrangere deres egne skiture – med kun dem selv i rollerne som sælgere, administratorer, guider og ja endda også buschauffører. Og så er resten sådan set historie… I dag er SkiGroup Danmarks største skirejseselskab med knapt 50.000 gæster årligt og medarbejdere fra 14 europæiske lande.

Kærlighed til ski
– og at dele den

Der er én ting, vi lever og ånder for i SkiGroup: At dele vores kærlighed til ski med andre. Det er det, der gør, at vi kan give vores gæster den fedeste oplevelse – og opnå vores mål om at være danskernes foretrukne valg i alperne. Så med en sæson med SkiGroup får du ikke kun en oplevelse for livet selv. Du er også med til at give andre en helt fantastisk oplevelse på ski.

Vi håber, at vi kommer til at dele vores kærlighed til ski med dig en dag.

Om rejsebureauer og hotellerne:

29 destinationer. 3 rejsebureauer. 9 hoteller.

SkiGroup har i alt 3 rejsebureauer, som sender vores gæster afsted til 29 af Europas smukkeste destinationer. På destinationerne har vi 9 hoteller, som er vores egne. Det er alle disse gode venner af familien, der gør, at vi kan garantere alle på SkiGroup Academy et fedt job efter uddannelsen.

Vi er store – men stadig helt nede på jorden eller… sneen, er det jo.

Fordi vi har vores egne rejsebureauer og vores egne 9 hoteller, er du sikker på at få det fedeste job på en af vores destinationer efter uddannelsen. Det åbner samtidigt op for masser af muligheder og en fremtid i SkiGroup, hvis du skulle have lysten og ambitionerne.

Saalbach
Østrig

Skiguide

Wagrain
Østrig

Skiguide . Hotelpersonale

Schladming
Østrig

Skiguide . Hotelpersonale

Lofer
Østrig

Hotepersonale

Bad Gastein
Østrig

Skiguide

Obertauern
Østrig

Skiguide

St. Johan
Østrig

Skiguide

Zauchensee
Østrig

Skiguide . Hotelpersonale

Zell am See
Østrig

Skiguide . Hotelpersonale

Ischgle
Østrig

Skiguide . Hotelpersonale

Livigno
Italien

Skiguide

Canazei
Italien

Skiguide

St. Anton
Østrig

Skiguide . Hotelpersonale

Hør, hvad nogle af vores nye venner fik ud af en sæson med SkiGroup

Hvert år sender vi omkring 150 skønne ski-glade mennesker til alperne for at uddanne sig og arbejde som skiguide eller hotelpersonale. Hør dem fortælle om deres oplevelse her:

Andreas
Quote

"Jeg har udviklet mig på skilærer uddannelsen, ikke mindst at blive en rigtig god skiløber, men jeg er også blevet en dygtig underviser"

PlayHør hele Andreass udtalelse

Laura
Quote

"Det bedste ved livet i alperne det er vågne op og kigge ud og se at det er hvidt over alt velvidende om at det ikke stopper. Det er skiferien der aldrig ender"

PlayHør hele Lauras udtalelse

Josefine
Quote

"Det fede er at man får en rigtig god oplevelse og en god relation til alle de mennesker som er her nede"

PlayHør hele Josefines udtalelse

Jennifer
Quote

"Nu er jeg taget på sæson for 4. gang i alperne, og man bliver lidt afhængig af det. Det er et super dejligt arbejde. Det som trækker mig afsted hvert år, det er simpelthen sammenholdet"

PlayHør hele Jennifers udtalelse